CMD Award

De CMD Award is de jaarprijs voor creativiteit en innovatie in digitale communicatie en design van de opleiding CMD Leeuwarden. De prijs wordt uitgereikt aan studenten tijdens het jaarlijkse CMD Next event.

De CMD Award is er voor zowel individuele studentenprojecten als groepsprojecten. Dit kunnen projecten zijn die in opdracht van studie, stage, afstuderen of uit eigen initiatief zijn ontwikkeld. Het werk wordt door een vakjury beoordeeld op creativiteit, samenwerking, innovatie en ondernemerschap.

 

Why?

Je krijgt een unieke kans om je werk te delen met een vakjury, creatieve bureaus, opdrachtgevers en natuurlijk de pers. Daarnaast doe je extra ervaring op in presenteren en conceptueel werken met professionele begeleiding vanuit de opleiding en het werkveld. Het winnen van de CMD Award is een mooi visitekaartje en een prachtige basis voor eventuele deelname aan andere nationale en internationale competities.

+

Let's Go!

Meedoen begint met het inzenden van creatief werk. Het kunnen projecten zijn die je voor je stage, als schoolopdracht of in je eigen tijd hebt ontwikkeld. Al het digitale werk is welkom. De deadline is 10/10/2016.

 

+

Stemmen op genomineerden CMD AWARD 2016

Hier zijn ze dan! De 7 projecten waarvan er straks -na een grondige selectie- slechts 3 doorgaan naar de finale op 24 november tijdens CMD Next. De komende week zal de vakjury zich buigen over de verschillende case-studies en in de tussentijd kun jij zelf stemmen op je favoriete project. En dat is niet per se zonder gevolgen. Het project met de meeste stemmen ontvangt de CMD Award publieksprijs en verdient daarmee, net als de uiteindelijke winnaar, professionele begeleiding bij het maken van de volgende stappen in het realiseren van zijn of haar project. Doen dus. Stemmen! 

Story #1 Olga's ChatApp Team Olga's ChatApp

Bekijk de video

Story #2 De Robijn van Drachten Team Robijn van Drachten

Bekijk de video

Story #3 Tonogram Tjerk Jansma & Stefan Brouwer

Bekijk de video

Story #4 VR Experience Noord Nederlands Orkest Almer Steegstra & Job de Boer

Bekijk de video

Story #5 Project Opzouten Team Opzouten

Bekijk de video

Story #6 SPOT voor ABN AMRO Marten Kuipers

Bekijk de video

Story #7 KAS Experience Jeroen Bouland

Bekijk de video