Samenwerken met de minor 3D

Het onderwijsconcept van CMD Leeuwarden is gebouwd vanuit de overtuiging dat praktijkopdrachten een essentieel onderdeel zijn voor het opleiden van onze multimediaspecialisten. Echter, in plaats van in een traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer verhouding, werken we binnen de Minor 3D met partners. Op deze manier willen we investeren in langlopende relaties met het werkveld, om samen te bouwen aan innovatieve producten.  

 

F.A.Q.  

1. Waar wordt de minor 3D voor gebruikt?

Binnen de minor 3D worden probleemstellingen opgelost op het gebied van games, bouwkundige visualisaties, serious gaming en animaties in een 3D vormgeving bij multimediale producten. Heeft u een probleem of hulp nodig op het gebied van 3D-vormgeving? Dan kunnen onze studenten u daarbij helpen. 

 

2. Kan iedereen partner worden?

De minor 3D is geschikt voor iedere partij die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het oplossen van probleemstellingen gerelateerd aan 3D-vormgeving.

 

3. Hoe word ik partner?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk afspraak waarin we de mogelijkheden verkennen. Dit kan het beste via het Kenniscentrum van CMD Leeuwarden. 

 

3. Met wie ga ik samenwerken?

Als partner van de minor werk je samen met de jonge creatieve studententeams, onder begeleiding van professionals met ruime ervaring in het werkveld. Via Hedwig Singelenberg worden je belangen behartigt in de minor.

 

4. Wie zijn de andere partners?

Voor meer informatie over samenwerkingen met huidige partners verwijzen wij u graag door naar het Kenniscentrum van de opleiding Communication & Multimedia Design. 

 

5. Wat kost dat?

Je kunt op verschillende niveaus deelnemen aan de minor 3D, uiteenlopend van een 3D visualisatie tot het initiëren van projecten. Elke samenwerking is maatwerk, dit geldt zowel voor de financiële- als de tijdsinvestering.  

 

6. Wat levert het op?

De minor is een Research & Development omgeving waar we continue nieuwe kennis ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van 3D, maar ook op het gebied van andere bij dit vakgebied betrokken disciplines. Denk daarbij aan inzicht in nieuwe technieken, samenwerken, communicatie, videobewerking, zelfstandigheid en oplossend vermogen. Als partner heb je direct volledige beschikking over al deze kennis.  

 

8. Wat is mijn rol als partner?

Onze partners zijn van essentieel belang. Zij stellen de vragen die in de markt leven, waarvoor wij oplossingen moeten zoeken. Daarnaast maken onze partners het mogelijk om onze oplossingen te toetsen in real life.