Samenwerken met de minor Art 'n Sound

Het onderwijsconcept van CMD Leeuwarden is gebouwd vanuit de overtuiging dat praktijkopdrachten een essentieel onderdeel zijn voor het opleiden van onze multimediaspecialisten. Echter, in plaats van in een traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer verhouding, werken we binnen de Minor Transmedia Storytelling met partners. Op deze manier willen we investeren in langlopende relaties met het werkveld, om samen te bouwen aan innovatieve producten.  

Dit betekent dat we niet meer werken in een “u vraagt wij draaien” verhouding. De minor zet in op het experiment en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe kennis rondom Art and Sound. Kennis die we vanuit de minor voor de deelnemende partners beschikbaar stellen om in te zetten om hun eigen doelen te bereiken. Dit maakt de minor tot een unieke research & development omgeving waar we tot daadwerkelijke innovatie komen.  

 

F.A.Q.  

1. Wat kan Art ‘n Sound voor u doen?

Bij Art ‘n Sound ligt de nadruk, zoals de naam het al doet vermoeden op de combinatie van visuele vormgeving, audio en het organiseren van muziekevenementen. Hierbij kunt u denken aan het opnemen en bewerken van videoclips en aftermovies, concertorganisatie, het maken van album artwork en het opnemen, bewerken, mixen en masteren van audio.

 

2. Kan iedereen partner worden?

Art ‘n Sound is geschikt voor iedere partij die geïnteresseerd is in de combinatie van visuele vormgeving en audio.

 

3. Hoe word ik partner?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk afspraak waarin we de mogelijkheden verkennen. Dit kan het beste via het Kenniscentrum van CMD Leeuwarden.

 

3. Met wie ga ik samenwerken?

Als partner van de minor werk je samen met de jonge creatieve studententeams, onder begeleiding van professionals met ruime ervaring in het werkveld. Hiernaast krijg je een accountmanager toegewezen die je belangen behartigt in de minor.  

 

4. Wie zijn de andere partners? 

Op dit moment werken we aan projecten voor de volgende partners: Culturele Hotspot Neushoorn, ontwikkeling professionele opnamestudio.

 

5. Wat kost dat?

Je kunt op verschillende niveaus deelnemen aan de minor Art ‘n Sound, uiteenlopend van enkel toegang tot de kennis-database tot het initiëren van projecten. Elke samenwerking is maatwerk, dit geldt zowel voor de financiële- als de tijdsinvestering.  

 

6. Wat levert het op?

De minor is een Research & Development omgeving waar we continu nieuwe kennis ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van Art ‘n Sound, maar ook op het gebied van andere bij dit vakgebied betrokken disciplines. Denk daarbij aan inzicht in nieuwe marketing, storytelling, communicatie, kunst, entertainment en eventmanagement. Als partner heb je direct volledige beschikking over al deze kennis.  

 

8. Wat is mijn rol als partner?

Onze partners zijn van essentieel belang. Zij stellen de vragen die in de markt leven, waarvoor wij transmedia oplossingen moeten zoeken. Daarnaast maken onze partners het mogelijk om onze oplossingen te toetsen in real life.