Samenwerken met de minor Marketing 3.0

Het onderwijsconcept van CMD Leeuwarden is gebouwd vanuit de overtuiging dat praktijkopdrachten een essentieel onderdeel zijn voor het opleiden van onze multimediaspecialisten. Echter, in plaats van in een traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer verhouding, werken we binnen de minor Marketing 3.0 met partners. Op deze manier willen we investeren in langlopende relaties met het werkveld, om samen te bouwen aan innovatieve producten.  

Dit betekent dat we niet meer werken in een “u vraagt wij draaien” verhouding. De minor zet in op het experiment en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe kennis rondom Marketing. Kennis die we vanuit de minor voor de deelnemende partners beschikbaar stellen om in te zetten om hun eigen doelen te bereiken. Dit maakt de minor tot een unieke research & development omgeving waar we tot daadwerkelijke innovatie komen.  

 

F.A.Q.  

1. Wat kan Marketing 3.0 voor u doen?

Marketing 3.0 is een minor waar vanuit een vraagstuk een origineel en aansluitend marketingconcept komt. Volledig aangepast aan de gewenste doelgroep en de daarbij behorende marketingstrategie. Alles met het oog om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen. De studenten doorlopen hiervoor de facetten zoals: onderzoek, concepten, communiceren, vormgeven en produceren. De projecten komen voort uit partners waar de minor eenmalig of liever consistent mee samenwerkt. U als partner werkt samen met één projectgroep waarmee jullie een zo optimaal mogelijk resultaat kunt halen.

 

2. Kan iedereen partner worden?

Ieder bedrijf, instelling of organisatie is geschikt, mit de probleem- of vraagstelling een marketing(.?.) bevat.

 

3. Hoe word ik partner?

Neem contact op met het Kenniscentrum van CMD voor een persoonlijke afspraak waarin we de mogelijkheden verkennen.

 

3. Met wie ga ik samenwerken?

Als partner van de minor werkt u samen met de jonge creatieve studententeams, onder begeleiding van professionals met ruime ervaring in het werkveld. Hiernaast krijgt u een accountmanager toegewezen die uw belangen behartigt in de minor.  

 

4. Wie zijn de andere partners? 

Op dit moment werken we aan projecten voor de volgende partners: Tresoar, Festival terug naar het begin, Welcome to the Village, Spektor, Lectoraat Serious Gaming, Xhonours NHL, Leeuwarden studiestad, Leve het Zaailand, Bloeikas, Tonny Dinjens.  

 

5. Wat kost dat?

Je kunt op verschillende niveaus deelnemen aan de minor Marketing 3.0. Uiteenlopend van enkel toegang tot de kennis-database tot het initiëren van projecten. Elke samenwerking is maatwerk, dit geldt zowel voor de financiële- als de tijdsinvestering.  

 

6. Wat levert het op?

Deze studenten van de minor beschikt over de kennis op het gebied van Marketing. Als partner heb je direct volledige beschikking over al deze kennis.  

 

8. Wat is mijn rol als partner?

Onze partners zijn van essentieel belang. Zij stellen de vragen die in de markt leven, waarvoor de studenten een passende oplossingen moeten zoeken.